Marshall hangszórók és fejhallgatók az iCentre kínálatában

AZ ÚTRA KÉSZÜLT

Sokat utazol és megbízható eszközre vágysz? Akkor ne aggódj, mert a Marshall termékei hihetetlen lejátszási idővel rendelkeznek. Élvezd a Marshall jellegzetes hangzását órákon át, bármerre is jársz.

iCentre

HORDOZHATÓ HANGSZÓRÓK

Vidd magaddal a nagyszínpadot egy Marshall Bluetooth hangszóróval. A szabadban való használatra tervezett Marshall hordozható hangszórók mindig készen állnak a következő kalandra.

BÁRMILYEN HELYISÉGET ÉLETRE KELTHET

Merüljön el a zenében egy Marshall Bluetooth otthoni hangszóróval, amely garantáltan életre kelti bármelyik helyiséget. Akár a Marshall ikonikus megjelenését és hangzását szeretné otthonába vinni, akár kis helyen szeretné megtapasztalni a nagyszínpadi hangzást, mi megalkottuk a tökéletes hangszórót az Ön számára.

iCentre

HOME LINE III

Az otthoni használatra szánt kollekció új generációja az elődjénél is szélesebb hangterjedelemmel készült, és olyan hangzást biztosít, mely az egész szobát bejárja.

FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓK - KIS MÉRET, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Ha csökkented a méretet, ki mondja, hogy a hangzás terén alább kell adnod? Csökkentsd a fejhallgató-méretet egy pár ikonikus Marshall on-ear fej vagy in-ear fülhallgatóval, de a zenét ne halkítsd le!

iCentre

FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓK

Az ergonomikus kialakítás és a fenomenális játékidő azt jelenti, hogy a végtelenségig hallgathatod. Ezek a Bluetooth-fejhallgatók tartósak és készen állnak arra, amit a nap hoz. Akár az aktív zajszűrést, akár a valódi vezeték nélküli fülhallgató teljes szabadságát keresed, nálunk megtalálod a számodra megfelelőt.