MARSHALL Major V Bluetooth fejhallgató - fekete

Termékkód: 1006832

Az ikon, mindörökké. Most 100+ óra vezeték nélküli lejátszási idővel. 

MARSHALL Major V Bluetooth fejhallgató - fekete

Termékkód: 1006832

67 990 Ft

Allee
raktáron
Arena
raktáron
MOM
raktáron
Infopark
raktáron

Az igazi Marshall hangzás

Az igazi ikonok sosem halnak meg, csak idővel egyre jobbak lesznek. Az V. Major sem különbözik ettől. A robbanékony Marshall-hangzástól az örökké tartó formatervezésig, e fejhallgató minden részletét aprólékosan átgondolták és finomították.

 

Hosszú órákon át

A több mint 100 órányi vezeték nélküli játékidővel, valamint a masszív és összecsukható kialakítással rendelkező Major V a legjobb párosítás a következő nagy kalandhoz. Az új és frissített funkciók sokaságával a Major V olyan fejhallgató, amelyre számíthatsz, és amely a pillanatot is fontossá teszi. 

 

Egyszerű irányítás

Az M-gomb közvetlen hozzáférést biztosít a Spotify Tap-hoz, vagy átkonfigurálhatod a Marshall alkalmazással, hogy EQ-előbeállításokat vagy hangasszisztenst érj el helyette. Hogy hogyan használod, az csak rajtad múlik. 

 

Nem csak zenehallgatáshoz

A beépített mikrofont is továbbfejlesztették, hogy csökkentse a szélzajt és jobb hívásminőséget garantáljon. A telefonálás útközben mostantól zökkenőmentesebb, mint valaha. 

A több mint 100 óra játékidő között a Major V vezeték nélküli töltési képességeinek köszönhetően pillanatok alatt újra üzemképes lesz. A fejhallgató még hosszabb élettartamát segítheted, ha bekapcsolod az akkumulátorkímélő funkciót, amely beállít egy töltési korlátot, így biztosítva, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az akkumulátor élettartamából.