Karrier

Köszöntünk az iCentre Karrier oldalán!

Ha hiszel az innovációban és az Apple termékek erejében, akkor jó helyen jársz. 

 

Célunk, hogy kimagasló minőségű és különleges élményeket nyújtsunk ügyfeleink számára, és ehhez elkötelezett szakembereket keresünk. 

 

Miért érdemes velünk dolgozni?

 • Inspiráció és innováció

Az Apple termékek ikonikusak az innováció és a kreativitás terén. Csatlakozz hozzánk, és lehetőséged lesz megismerni inspiráló környezetben a legújabb Apple technológiákat, megoldásokat.

 

 • Kiemelkedő csapat, barátságos munkakörnyezet

Csapatunk olyan szakmailag felkészült, tapasztalt emberekből áll, akik hisznek az Apple és az iCentre filozófiájában, értékeiben. Vállalatunknál erős hangsúlyt fektetünk a csapatmunkára; barátságos, támogató és motiváló munkakörnyezetet teremtünk, amely elősegíti a személyes és szakmai fejlődést. 

 

 • Ügyfélközpontú megközelítés 

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek kivételes élményt nyújtsunk, és minden helyzetben a legmagasabb szolgáltatást biztosítsuk. Ennek megfelelően segítünk munkatársainknak a hatékony ügyfélkezelésben, és az ügyfélorientált hozzáállás kialakításában.

 

 • Szakmai fejlődési lehetőség

Fontosnak tartjuk, és támogatjuk munkatársaink szakmai fejlődését. Az iCentre és az Apple által kínált folyamatos képzések és tréningek segítenek abban, hogy mindig lépést tarts a technológiai fejlődéssel.

 

 • Teljesítmény, ösztönzés, motiváció
  • Jubileumi jutalommal és extra szabadsággal jutalmazzuk lojális kollégáinkat. Értékeljük, ha hosszú távon gondolkozol az iCentre-ben.
  • Helyi közösségi közlekedés bérlet támogatás
  • Az iCentre munkatársaként All You Can Move (AYCM) sportbérlet vásárlására is jogosult leszel, amivel országosan 800 különböző helyszínen sportolhatsz korlátlanul.
  • Közigazgatási határon kívülről történő munkába járáshoz szükséges bérlet költségét támogatjuk. 

 

 • Jó hangulat 

Csapatépítő és évértékelő eseményekkel, közös reggelikkel, pizza partival gondoskodunk a jó hangulatról. 

 

Nyitott pozícióink

Beszerzési asszisztens
Beszerzési asszisztens

Ha érdekel az Apple és a technológia világa, kiváló szervezőkészséggel rendelkezel, szereted a beszerzési folyamatokkal járó kihívásokat és ügyesen koordinálod azokat, valamint kiválóan kommunikálsz mind magyarul, mind angolul, csatlakozz az iCentre Apple Premium Reseller csapatához beszerzési asszisztensként.

B2B representative
B2B representative

Amennyiben érdekel az Apple és a technológia világa, érdekel a vállalati értékesítés és kiemelkedően kommunikálsz üzleti partnerekkel magyarul és angolul egyaránt, várjuk jelentkezésedet B2B képviselőként.

Junior termékértékesítő
Junior termékértékesítő

Ha ismered és szereted az Apple termékeit, értékesítői vénád van és örömmel tölt el, ha sikerül megtalálnod a legjobb megoldást az ügyfelek igényeire, valamint jól kommunikálsz angolul, várjuk jelentkezésed az iCentre Apple Premium Reseller csapatába.