iCentre

Küldd be futárral meghibásodott készülékedet!

Meghibásodott készülékedért futárt küldünk és beszállítjuk hivatalos Apple szervizünkbe, majd a szükséges javítások elvégzése után visszajuttatjuk Neked.

Miért érdemes szervizfutárt kérned?

Kényelmes

Javításra szoruló Apple vagy Beats készülékedet az ország bármely pontjáról beküldheted, a szükséges javítások elvégzése után visszajuttatjuk hozzád készülékedet, bárhová is kéred.

Hivatalos

Apple Authorised Service Provider minősítésű szervizként kizárólag eredeti Apple alkatrészekkel, és naprakész szakemberekkel gondoskodunk Apple készüléked javításáról.

Biztonságos

Beküldött és visszajuttatott készüléked biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért hivatalos szállítópartnerünk által kézbesített készüléked minden esetben biztosítva van.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

Szolgáltatásunk díja az oda-vissza útra bruttó 3 800 Ft, a bevizsgálás díja iOS készülékek esetén 8 990 Ft, macOS készülékek esetében 13 490 Ft.  Az utánvétes fizetés esetén 990 Ft utánvételi díj kerül felszámításra, mely az futárszolgálat díjára is vonatkozik. Hivatalos Apple szerviz munkadíjainkat itt éred el.

 

A szolgáltatás igényléséhez minden esetben meg kell adnod az elérhetőségeidet, készüléked adatait és a hiba leírását igénylőlapunk segítségével, melyek birtokában visszaigazolhatunk a szolgáltatásról.

Fontos!

Figyelmesen olvasd el az alábbi instrukciókat, mielőtt kitöltöd az igénylőlapot!

 

  1. Szerviz futárszolgáltatásunk díja oda-vissza bruttó 3 800 Ft. Az utánvétes fizetés esetén 990 Ft utánvételi díj kerül felszámításra, mely a futárszolgálat díjára is vonatkozik.

  2. Amennyiben fizetős javításra küldöd Apple iPhone, iPad, Mac, Watch vagy Beats készüléked árajánlatot küldünk. Amennyiben nem fogadod el, vagy a készüléked nem bizonyul hibásnak, abban az esetben a szervizfutár szolgáltatás díja oda-vissza bruttó 3 800 Ft, a bevizsgálási díja pedig iOS készülékek esetében 8 990 Ft, Mac készülékeknél 13 490 Ft. Az utánvétes fizetés esetén 990 Ft utánvételi díj kerül felszámításra, mely az futárszolgálat díjára is vonatkozik.

  3. Amennyiben készülékedet nem nálunk vásároltad, de még az Apple Korlátozott Jótállási idején belül van, akkor azt az igénylőlap beadása előtt itt tudod ellenőrizni, hiszen ezen múlik, hogy szolgálatásunkkal élhetsz-e az Apple Korlátozott Jótállásának terhére.

  4. Amennyiben a Jogosultság ellenőrző oldal szerint a készülék már túl van az Apple Korlátozott Jótállási időn, úgy fordulj a vásárlás helyéhez a törvényi, kötelező jótállási vagy szavatossági igényeddel!

  5. Amennyiben nem ellenőrzöd, és így kerül be hozzánk a készüléked, úgy fenntartjuk a jogot, hogy visszaküldjük a készülékedet és kiszámlázzuk neked a futárdíjat, melynek összege oda-vissza bruttó 3 800 Ft, valamint a bevizsgálás díját, amely iOS készülékek esetében 8 990 Ft, Mac készülékek esetében 13 490 Ft. Az utánvétes fizetés esetén 990 Ft utánvételi díj kerül felszámításra, mely az futárszolgálat díjára is vonatkozik.

  6. A gördülékény ügyintézés érdekében szavatossági igényedet minden esetben előre jelezd, amennyiben magánszemélyként vásároltad a készüléket, abban az esetben mellékeld a számlát, vagy annak másolatát.

  7. A készülék beküldése előtt kapcsold ki a Find My funkciót, jelentkezz ki az iCloud fiókodból és lehetőség szerint állítsd gyári állapotra a készüléket. Mindezek hiányában nem garantáljuk, hogy el tudjuk végezni a szervizelést!

  8. Csak a hibás készüléket küldd be, a kiegészítőkre (tokra, fóliára, stb). nincs szükség. Töltőt csak akkor küldj be, amennyiben töltéssel vagy akkumulátorral kapcsolatos az általad tapasztalt hiba, de ebben az esetben mindenképpen küldd be!

  9. Gondosan, a lehető legbiztonságosabb módon csomagold be a javítandó készüléket.

Fontos: Azoknál a garanciális készülékeknél, melyek fizikai sérülés (folyadékkár, ütés, törés, stb.) hatására károsodtak és vesztették el a garanciájukat, bevizsgálási díj (iOS készülékek esetében 8 990 Ft, Mac készülékek esetében 13 490 Ft) és futárdíj (oda-vissza 3 800 Ft) fizetendő. Az utánvétes fizetés esetén 990 Ft utánvételi díj kerül felszámításra, mely az futárszolgálat díjára is vonatkozik.

Szerviz futárszolgálat igénylése

1. Személyes adatok

A javításra szoruló készülék kézbesítéséhez és a személyes kapcsolattartáshoz add meg a személyes adataidat.
név
email
telefon
+
Feladási és visszaküldési cím
cím
ország

2. Számlázási adatok

Megegyezik a személyes adatokkal
név
email
telefon
+
cím
ország

3. Készülék adatai

Kérlek, add meg a készülék típusát, sorozatszámát és a hiba pontos leírását az előzetes vizsgálathoz és elbíráláshoz.
sorozatszám
(A sorozatszámot iPhone és iPad esetében a Beállítások / Általános / Info alatt, míg Macen az menü / Mac névjegye alatt találod meg.)
jótállás állapota
készülék típusa
(A készülék típusát iPhone és iPad esetében a Beállítások / Általános / Info alatt, míg Macen az  menü / Mac névjegye alatt találod meg.)
hiba kiválasztása
Probléma leírása:

4. Beküldést megelőző fontos lépések

Készíts biztonsági mentést

(iTunes, iCloud vagy Time Machine segítségével)

Kapcsold ki a Find My funkciót

(A Find My funkció kikapcsolására vonatkozó instrukciókat iPhone esetében itt, Mac esetében pedig itt találod)

Jelentkezz ki az iCloud fiókból

(Az iCloud fiókból való kijelentkezéshez iOS esetében itt, macOS esetében pedig itt találod az instrukciókat)

Töröld és állítsd alaphelyzetbe a készüléket

(Készüléked alaphelyzetbe állításához iPhone esetében itt, Mac esetében pedig itt találod az instrukciókat)

Távolítsd el a tokot és a fóliát

(A használt fóliát nem tudjuk visszahelyezni az új, vagy javított készülékre)

5. Maradjunk kapcsolatban!

Az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával (icentre.hu/adatvedelem) hozzájárulok, hogy az iCentre-Hungary Kft. adataimat kezelje. A marketing célú jelölőnégyzetek kiválasztásával hozzájárulok, hogy az iCentre-Hungary Kft. a későbbiekben újdonságaival, akcióival kapcsolatban marketing célból keressen meg.
e-mail
Személyre szabott hirdetések
Hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod a marketing@icentre.hu email címen, vagy pedig hírleveleinkben a leiratkozás gombra kattintva.