MARSHALL Minor IV vezeték nélküli fülhallgató - fekete

Termékkód: 1006653

Tökéletes hangélmény, egyedi Stílusban, most 30+ óra vezeték nélküli lejátszási idővel. Ez a Marshall Major IV. 

MARSHALL Minor IV vezeték nélküli fülhallgató - fekete

Termékkód: 1006653

57 990 Ft

Allee
raktáron
Arena
raktáron
MOM
raktáron
Infopark
raktáron

Tökéletes Hangélmény, Egyedi Stílusban

A Marshall Minor IV vezeték nélküli fülhallgatóival egyedülálló hangzásvilágot élvezhetsz, amely több mint 30 órán keresztül tartó vezeték nélküli lejátszási időt kínál. A Marshall sajátos hangzása itt is központi szerepet kap, akár zenét hallgatsz, akár hívásokat kezdeményezel.

 

Újratervezett Kényelem és Tartósság

A fülhallgatók új formatervezése természetes illeszkedést biztosít, míg a vízálló kialakítás és a bőr textúrájú tok még a legapróbb részletekben is érezhetővé teszi a minőséget. Az újratervezett fülhallgatók tökéletes kényelmet nyújtanak minden egyes ütemre.

 

Hosszantartó Akkumulátor És Gyors Hozzáférés

A Minor IV több mint egy napnyi vezeték nélküli lejátszási időt biztosít, így hosszú órákon át élvezheted kedvenc zenéidet vagy podcastjaidet. Minden funkció könnyen elérhető néhány érintéssel, így semmi sem zavarhatja a zenehallgatást vagy a telefonálást.

 

Kész a Jövőre: Bluetooth LE Audio Technológia

A Minor IV fel van szerelve a legújabb Bluetooth LE Audio technológiával, amely készen áll a jövő kihívásaira, így biztosítva, hogy a fülhallgatóid hosszú távon is naprakészek maradjanak.

Fedezd fel a Marshall által szándékolt hangzást a Minor IV fülhallgatókkal, amelyek garantáltan hű társaid lesznek a mindennapokban.