Készülékbeszámítási program

iCentre

Készülékbeszámítási programunkban használt és kártyafüggetlen okostelefont* és tabletet**, valamint hordozható Apple számítógépet is beszámítunk az iCentre üzleteiben és termékkínálatában elérhető bármilyen termék vagy szolgáltatás árába.

Milyen terméket vásárolhatok használt
készülékbeszámítással?

Az iCentre üzletek termékkínálatából bármilyen Apple terméket, okos eszközt, illetve kiegészítőket is vásárolhatsz, beleértve az akciós termékeket is egyetlen fontos kitétellel, hogy a vásárlás értékének mindig meg kell haladnia a beszámított eszköz értékét!

Aktuális ajánlataink

Hozd be használt iPhone-od beszámításra (iPhone 8 Plus vagy újabb) üzleteink valamelyikébe, és iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro vagy 15 Pro Max vásárlása esetén 50.000,-Ft-tal többet adunk készülékedért!

*A tájékoztatás nem teljeskörű, bővebb információért fordulj értékesítőinkhez!

 

 

Készülékbeszámítási programunkkal nem csak könnyebben juthatsz hozzá a legújabb iPhone, iPad, Mac és Apple Watch modellekhez, prémium kiegészítőkhöz és szolgáltásokhoz, de nálunk a cserét követően nem terhel a kellékszavatosság felelőssége, régi készüléked újrahasznosításával pedig a környezeted is kíméled!

Mi a használt készülékbeszámítás menete?

1.

Készítsd elő

Készítsd össze egy vagy több működőképes használt okostelefonodat*, tabletedet** vagy Apple számítógépedet.

2.

Hozd be

Hozd be hozzánk személyesen használt készülékedet az iCentre Allee, Arena Mall, MOM Park vagy Infopark üzletek bármelyikébe.

3.

Várd meg

Értékbecslés keretében megvizsgáljuk a használt készülék állapotát, és megállapítjuk a készülék beszámítás értékét.

 

4.

Vidd haza

Értékbecslést követően használt készüléked árát beszámítjuk új iPhone-od, iPad-ed, Mac-ed Apple Watch-od, kiegészítőd és szolgáltatásod árába!

Milyen készüléket számítunk be?

Okostelefont

Használt, kártyafüggetlen, működőképes iPhone-ok mellett a programban részt vevő gyártók okostelefonjait.*

Tabletet

Használt, működőképes iPad-ek mellett a programban részt vevő gyártók tabletjeit.**

Laptopot

Használt, működőképes az ajánlatban résztvevő MacBook modelleket.

Apple Watch-ot

Használt, működőképes Apple Watch Series 1, és annál újabb modelleket.

Mennyit ér a használt készülékem?

A készülék értéke az állapotától függ, és minden esetben egyedi állapotfelmérés után kerül meghatározásra üzleteinkben. Használt készülékbeszámítás esetén az ár mértékét befolyásolja az eszköz külső állapota, a kijelző épsége, az egyes funkciók működése (Wi-Fi, kamera stb.), a töltő és kábelek megléte is.

Okostelefon

Használt, működőképes és kártyafüggetlen okostelefonod márkától, típustól és állapottól függően maximális ajánlati értéke:

398 900 Ft***

Tablet

Használt, működőképes és kártyafüggetlen tableted márkától, típustól és állapottól függően maximális ajánlati értéke:

352 400 Ft***

Apple számítógép

Használt, működőképes hordozható MacBook számítógéped, típustól és állapottól függően maximális ajánlati értéke:

615 000 Ft***

Apple Watch

Használt, működőképes Apple Watch okosórád, típustól és állapottól függően maximális ajánlati értéke:

179 500 Ft***

*Okostelefonok esetében kizárólag a programban részt vevő, kártyafüggetlen és működőképes Apple, Samsung, Huawei, Sony, Xiaomi, Nokia, Alcatel, Motorola, Honor, OnePlus, Realme, Aligator készüléket számítunk be. A programban részt vevő készülékekről személyesen érdeklődhetsz üzleteink bármelyikében.
**Tabletek esetében kizárólag a programban részt vevő és működőképes Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Alcatel készülékeket számítunk be. A programban részt vevő készülékekről személyesen érdeklődhetsz üzleteink bármelyikében.
***Ajánlatunkban feltüntetett becsült beszámítási érték tájékoztató jellegű. A beszámított készülékek valós értékét kizárólag személyesen, üzleteink bármelyikében állapotfelmérést követően állapítjuk meg.

Élj a lehetőséggel, keresd fel üzleteink bármelyikét!

Hozd be régi készülékedet az iCentre Allee, Arena Mall, MOM Park vagy Infopark üzletek bármelyikébe, kérd kollégáink segítségét,
és vidd haza új Apple készülékedet kiegészítővel vagy szolgáltatással!