Lepd meg szeretteid iCentre ajándékkártyával!

Megajándékoznál valakit, aki fontos neked, de nem tudod minek örülne igazán? iPhone-t vagy iPadet szeretne inkább? Lepd meg iCentre ajándékkártyával, melynek összege tetszőleges részletekben levásárolható bármelyik üzletünkben!

Az Ajándékkártyát megvásárolhatod itt, valamint az iCentre Allee, Arena Mall, MOM Park és Infopark üzleteinkben, tetszőleges, de 50 000 Ft-ot meghaladó összeggel. A kártyán lévő összeg levásárlása a kiállítástól számított 3 éven belül szükséges, azaz a kártyán lévő összeg kiállítástól számított 3 évig érvényes. *

Válaszd ki az ajándékkártya összegét:

Vagy add meg Te a pontos összeget:

Ft

Van már ajándékkártyád? Kérdezd le az egyenlegét!

iCentre ajándékkártya
Ajándékkártya száma:
PIN kód:

Törzsvásárlói kártyád van már? Ha ajándékutalványt veszel, egyben ezt is igényelheted!

A pontokat használd fel arra, amire szeretnéd

Minden hűségpont 1 forintot ér, melyet az iCentre üzlethálózatában bármilyen termék megvásárlása, vagy szerviz szolgáltatásunk igénybevétele esetén beszámítunk. A beszámítás történhet egyszerre vagy több részletben is.

Megéri kiváltani,
mert:

Az iCentre törzsvásárlói kártyával minden listaáron történő vásárlásod után hűségpontokat kapsz, amelyeket bármikor beválthatsz, ha üzlethálózatunkban vásárolsz, vagy szerviz szolgáltatásunkat veszed igénybe.

Már az első
vásárlásnál

Jóváírjuk a vásárlásért, szerviz szolgáltatás igénybevételéért járó hűségpontokat.

Mindegyik iCentre üzletben használhatod

Az iCentre törzsvásárlói kártyán összegyűjtött hűségpontokat felhasználhatod személyesen üzleteink valamelyikében, vagy webáruházunkban.