Fizetési és szállítási feltételek

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál Bankkártya" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

 

Fizetés utánvéttel

Amennyiben utánvéttel fizetné ki a megrendelt terméket, a 1490,-Ft kiszállítási díjon felül 990,-Ft utánvételi díj kerül felszámolásra.

A futárnál bankkártyával illetve készpénzben egyenlítheti ki a számlát.

Ebben az esetben nem kell előre fizetnie, csak mikor átveszi a megrendelt csomagot.

 

Fizetés előre utalással

Ha előreutalással fizetne, a megrendelés feldolgozását követően e-mailben küldjük Önnek az előlegbekérőt. Miután beérkezett hozzánk az összeg, továbbítjuk Önnek a megrendelt csomagot, vagy értesítjük, hogy átvehető a kiválaztott üzletben. A nyomtatott számlát a termékekkel együtt kapja meg.

 

iCentre céges adatok

  • iCentre-Hungary Kft.
  • 1117 Budapest, Gábor Dénes utca 4. C. ép. fszt., +36 30 439 4343, info@icentre.hu
  • Cégjegyzék szám: 01-09-162452, Adószám: 10673872-2-43
     

A 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet értelmében a fogyasztó indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 naptári napon belül.
Bármilyen észrevételét, panaszát kérjük jelezze email-ben a webshop@icentre.hu email címen az Ön kívánt elérhetőségeinek, és az észrevétel/panasz részleteinek megjelenítéséve

 

Szállítási feltételek

A kiszállítás minden megrendelés esetén díjköteles, 1490 Ft Magyarország teljes területén.
A kiszállítást országosan a DPD Hungária Kft. illetve a Trans-Sped Kft. végzi. (További információk: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas, https://www.trans-sped.hu/hirek/88/transsped-zero). A kiszállítást nem befolyásolja a választott fizetési mód.

Az icentre.hu-webshopon történő vásárlás esetén a házhozszállításon kívül kérheti a megrendelt áru személyes átvételét is az alábbi üzletek egyikébe is:

 

  • iCentre Allee - 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10. Allee Bevásárlóközpont, utcaszint
  • iCentre Arena - 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Arena Mall, földszint
  • iCentre MOM Park - 1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM Park, utcaszint
  • iCentre Infopark - 1117 Budapest, Gábor Dénes utca 4. Infopark, C. épület, földszint

 

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme az iCentre-Hungary Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.