icentre

Eszközmenedzsment

Az Apple Device Enrollment Program (DEP) lehetőséget nyújt, hogy eszközeid gyorsan és egyszerűen beállíthatóak legyenek, akár új, akár már meglévő Apple eszközökről legyen szó. Ahhoz, hogy ezt a szolgáltatást igénybe vehesd, szükséged lesz Apple Business Manager, vagy Apple School Manager regisztrációra. Ezeket a szolgáltatásokat kiegészítheted egy MDM rendszer használatával.

Gyorsan. Egyszerűen. Tömegesen.

Az Apple Device Enrollment Program (DEP) segítségével gyorsan, egyszerűen és tömegesen regisztrálhatod Apple eszközeidet, bármennyi készülékről is legyen szó.
Érdekel

Felügyelt és biztonságos

A Mobile Device Management (MDM) lehetővé teszi mobil eszközeid biztonságos távoli kezelését, felügyeletét és az alkalmazások irányítását.
Érdekel

Apple technológiával az oktatásért

Az oktatási intézmény Apple eszközeit minden nehézség nélkül integrálhatod az Apple School Manager (ASM) igénybevételével, mindezt fizikai beavatkozás és az eszközök előkészítése nélkül. Oszd ki a megvásárolt appokat diákjaidnak az MDM rendszered segítségével, a tulajdonjog elvesztése nélkül!
Érdekel

Forradalmasítsa IT infrastruktúráját átfogó megoldásainkkal

Az Apple Business Manager (ABM) felületén elvégezheted az Apple készülékeid MDM rendszerhez való hozzárendelését. Egyszerűen vásárolhatsz licenszeket különféle szoftverekhez, amiket később az MDM rendszereddel oszthatsz ki munkatársaid részére.
Érdekel
Lépjen kapcsolatba velünk még ma!
A kapcsolatfelvételt követően kollégánk 1 munkanapon belül megkeresi Önt további egyeztetés céljából.