PANZERGLASS Apple Watch 45mm D3O tok - fekete

Termékkód: 3690

Ez a karcolás-, ütés- és esésálló PanzerGlass™ képernyővédő fólia megóvja okosórádat szinte bármitől, amit az élet hozhat. A képernyővédő edzett üvegből, míg a fekete műanyagkeret a világ legfejlettebb növényalapú védőanyagával, a D3O® Bio-val készült, amely az elit katonai erők és a hivatásos sportolók védelmére lett kifejlesztve.

PANZERGLASS Apple Watch 45mm D3O tok - fekete

Termékkód: 3690

12 990 Ft

Allee
raktáron
Arena
raktáron
MOM
raktáron
Infopark
raktáron

A képernyővédő fólia hatékonyságát hivatásos katonai sztenderdeknek megfelelő esésteszt igazolta. 1,2 méteres magasságból sorozatos eséseket képes kivédeni, azaz virtuálisan minden este leverheted az okosórádat az éjjeliszekrényről, miközben vízért tapogatózol a sötétben.

A képernyővédő fólia meghosszabbítja az okosórád élettartamát, így egy napon eladhatod vagy ajándékozhatod valaki másnak, aki remélhetőleg ugyanúgy fogja szeretni, mint te. Ez az egyik módja annak, hogy fenntarthatóbb jövőnk legyen. A másik, hogy mi mindeközben kevesebb csomagolást használunk: ennél a képernyővédőnél például 20%-kal* sikerült csökkentenünk a csomagoláshoz szükséges papír mennyiségét a korábbi modellekhez képest. És mint minden termékünk, ez is újrahasznosítható, FSC™-tanúsítvánnyal rendelkező dobozban érkezik.

A védőfólia az okosóra teljes kijelzőfelületét védi, beleértve az ívelt oldalakat is, mindeközben megőrzi az okosóra összes funkciójának eredeti használhatóságát. Ujjlenyomatmentes bevonata folt- és zsírmentesen tartja a képernyőt, felhelyezése egyszerű – csak pattintsd fel az okosórádra, és soha többé nem kell félned a képernyőrepedés csikorgó hangjától. Lehet, hogy ettől eddig sem féltél, sőt, az is lehet, hogy még soha nem is tapasztaltad, de hidd el, hogy nem is akarod. Jobb, ha most kattintasz a kosár gombra, mint hogy akkor kelljen, amikor megtörténik a baj.

*Ezt a két papírcsomagolás súlyának összehasonlításából számoltuk ki.

Jellemzők:

• Katonai sztenderdeknek is megfelel (MIL-STD-810H): 1,2 méteres magasságból is ellenáll az eséseknek

• Karcálló: megvédi az okosórádat a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól

• Ütésálló: biztonságban tartja okosórádat a mindennapi koccanásoktól és a képernyő megrepedezésétől

• Könnyű felhelyezés: olyan könnyen felpattintható, hogy még akkor is sikerülni fog, ha tényleg két bal kezed van

• Hosszabb élettartam: meghosszabbítja az okosórád élettartamát, így tovább élvezheted te is, és másoknak is átadhatod, amikor már nincs rá szükséged

• 100%-os érintésérzékenység: pont olyan érzés, mint az eredeti képernyő 100%-os érintésérzékenységre állítva

• Teljes hozzáférés az összes funkcióhoz: tökéletes vezérlés és teljes védelem

• Platinaüveg: az egyik legerősebb üvegfóliánk azokhoz az eszközökhöz, amelyek nélkül egyszerűen nem tudnál élni

• Ujjlenyomatmentes: taszítja az olajat, a zsírt és a vizet, csökkenti az ujjlenyomatok, valamint a szennyeződések, fertőtlenítő gélek és hidratálókrémek nyomait