PANZERGLASS GraphicPaper iPad Pro 11" 2018-2022 / iPad Air 10.9" fólia

Termékkód: 2848

A PanzerGlass díjnyertes iPad GraphicPaper kijelzővédő fóliája tökéletesen imitálja a papír textúráját, miközben védelmet nyújt a tabletnek a mindennapi élet veszélyei ellen. Karcolás- és ütésálló, foltmentes bevonattal ellátott. A fólia mostantól 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül. Az Ultra-Wide Fit képernyővédő teljesen lefedi a készülék előlapját, miközben helyet hagy a toknak is. 

PANZERGLASS GraphicPaper iPad Pro 11" 2018-2022 / iPad Air 10.9" fólia

Termékkód: 2848

19 990 Ft

Allee
nincs raktáron
Arena
nincs raktáron
MOM
nincs raktáron
Infopark
nincs raktáron

Bemutatjuk a PanzerGlass újragondolt, többszörös díjnyertes GraphicPaper™ képernyővédőjét, amely 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A képernyővédő úgy lett tervezve, hogy imitálja a papír textúráját, miközben megvédi a tabletedet a mindennapi használat okozta sérülésektől. Minden korosztály számára ideális kreatív munkákhoz, iskolai feladatokhoz, jegyzeteléshez, rajzoláshoz és játékhoz egyaránt.

 

A képernyővédő karcolás- és ütésálló, valamint egy foltmentes bevonattal is rendelkezik, amely kristálytiszta látványt biztosít és megakadályozza az ujjlenyomatok megtapadását a kijelzőn. Az Ultra-Wide Fit képernyővédő az egész tablet előlapját lefedi, miközben még helyet hagy a toknak is, így teljes védelmet nyújt anélkül, hogy korlátozná a készülék használatát. FSC™-minősített, újrahasznosítható csomagolásban érkezik, amely összhangban áll a cég környezettudatos vállalati elkötelezettségével.

 

A fólia kompatibilis az

  • iPad Pro 11" (2018-2022) és 
  • iPad Air 10.9" (2020-2022) modellekkel.