PANZERGLASS iPad 10.2" üvegfólia

Termékkód: 2841

A 60%-os üvegösszetételű PanzerGlass iPad 10.2" kijelzővédő fólia tökéletes védelmet nyújt iPad kijelzője számára. Gyorsan és könnyen felhelyezhető, így soha többé nem kell aggódnod, hogy iPaded kijelzője megkarcolódik. Az Ultra-Wide Fit képernyővédő az egész képernyőt lefedi, miközben helyet hagy a toknak is. 

PANZERGLASS iPad 10.2" üvegfólia

Termékkód: 2841

16 990 Ft

Allee
nincs raktáron
Arena
nincs raktáron
MOM
nincs raktáron
Infopark
nincs raktáron

Fedezd fel új, 60%-ban üvegből készült PanzerGlass® képernyővédőnket, amely kifejezetten a tabletek mindennapi használatából eredő sérülések elkerülésére lett tervezve. Legyen szó véletlen ütésekről vagy apróbb karcokról, a karcolás- és ütésálló rétegek minden kihívást teljesítenek.

 

A képernyővédő könnyedén felhelyezhető, és ha már rajta van a kijelzőn, nem kell félned attól a karcolódásoktól vagy apróbb ütésektől. Bár remélhetőleg ez soha nem történik meg, de ha mégis, biztosan bánni fogod, hogy nem kattintottál a “kosárba tesz” gombra.

 

Az Ultra-Wide Fit képernyővédő az egész tablet előlapját lefedi, miközben még helyet hagy a toknak is. Teljes és kristálytiszta képet biztosít, és FSC™-minősített, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

 

A fólia kompatibilis az:

  • iPad 10.2" modellekkel.