PANZERGLASS iPad Air 11" 2024 / iPad 10.9" üvegfólia

Termékkód: 2833

A 60%-os üvegösszetételű PanzerGlass iPad Air 11" és iPad 10.9" kijelzővédő fólia tökéletes védelmet nyújt iPad kijelzője számára. Gyorsan és könnyen felhelyezhető, így soha többé nem kell aggódnod, hogy iPaded kijelzője megkarcolódik. Az Ultra-Wide Fit képernyővédő az egész képernyőt lefedi, miközben helyet hagy a toknak is. 

PANZERGLASS iPad Air 11" 2024 / iPad 10.9" üvegfólia

Termékkód: 2833

19 990 Ft

Allee
raktáron
Arena
raktáron
MOM
raktáron
Infopark
raktáron

Fedezd fel új, 60%-ban üvegből készült PanzerGlass® képernyővédőnket, amely kifejezetten a tabletek mindennapi használatából eredő sérülések elkerülésére lett tervezve. Legyen szó véletlen ütésekről vagy apróbb karcokról, a karcolás- és ütésálló rétegek minden kihívást teljesítenek.

 

A képernyővédő könnyedén felhelyezhető, és ha már rajta van a kijelzőn, nem kell félned attól a karcolódásoktól vagy apróbb ütésektől. Bár remélhetőleg ez soha nem történik meg, de ha mégis, biztosan bánni fogod, hogy nem kattintottál a “kosárba tesz” gombra.

 

Az Ultra-Wide Fit képernyővédő az egész tablet előlapját lefedi, miközben még helyet hagy a toknak is. Teljes és kristálytiszta képet biztosít, és FSC™-minősített, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

 

A fólia kompatibilis az:

  • iPad 10.9" (2022) és
  • iPad Air 11" (2024) modellekkel.