PANZERGLASS D3O HardCase MagSafe kompatibilis iPhone 15 Pro tok - áttetsző

Termékkód: 1181

Hatékonyabb esésvédelmre vágysz több környezetvédelemmel? Akkor a D3O® Bio tetszeni fog! Ez a világ legfejlettebb növényalapú védőanyaga, amely az elit katonai erők védelmére lett kifejlesztve. A PanzerGlass™ HardCase megvédi telefonodat az esésektől, ütésektől, karcolásoktól, koccanásoktól és szinte bármitől, amit az élet hozhat. A tok hátlapja 100%-ban újrahasznosított műanyagból, a keret 44%-ban növényi eredetű műanyagból készült, az egész tok szilárdságát pedig hivatásos katonai sztenderdeknek megfelelő háromszoros esésteszt igazolta. 3,6 méteres magasságból sorozatos eséseket képes kivédeni, azaz virtuálisan minden délután kiejtheted az ablakon.

PANZERGLASS D3O HardCase MagSafe kompatibilis iPhone 15 Pro tok - áttetsző

Termékkód: 1181

16 990 Ft

Allee
raktáron
Arena
raktáron
MOM
raktáron
Infopark
raktáron

A HardCase tok meghosszabbítja a telefonod élettartamát, így egy napon eladhatod vagy ajándékozhatod valaki másnak, aki remélhetőleg ugyanúgy fogja szeretni, mint te. Ez az egyik módja annak, hogy fenntarthatóbb jövőnk legyen. A másik, hogy mi mindeközben kevesebb csomagolást használunk: ennél a képernyővédőnél például körülbelül 40%-kal* sikerült csökkentenünk a csomagoláshoz szükséges papír mennyiségét a korábbi modellekhez képest. És mint minden termékünk, ez is újrahasznosítható, FSC™-tanúsítvánnyal rendelkező dobozban érkezik.

A MagSafe-kompatibilis HardCase merev, átlátszó hátlappal rendelkezik, amelyet rugalmas keret vesz körül. Sem a hátlap, sem a keret szürkés vagy sárga elszíneződésétől nem kell tartanod, a tok és a telefonod is nagyszerűen fog kinézni még intenzív használat mellett is. Ha mindenre kiterjedő telefonvédelemre vágysz, akkor azután, hogy egyáltalán nem veszel telefont, a második leghatékonyabb megoldás, ha kombinálod a képernyővédő fóliát és a tokot egy PanzerGlass™ PicturePerfect kameralencsevédővel.

* Ezt a két papírcsomagolás súlyának összehasonlításából számoltuk ki.

Jellemzők:

• MagSafe kompatibilis: problémamentes vezeték nélküli töltés

• Esésvédelem: megvédi telefonod a mindennapi bénázásoktól, és attól is, amikor véletlen csúszik ki a kezedből és tűhegyes reflexszel kapod el lábbal

• Katonai sztenderdeknek is megfelel (MIL-STD-810H): 3,6 méteres magasságból is ellenáll az eséseknek

• Karcálló: megvédi a képernyődet a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól

• Ütésálló: biztonságban tartja képernyődet a mindennapi koccanásoktól és repedésektől

• Hosszabb élettartam: meghosszabbítja az telefonod élettartamát, így tovább élvezheted te is, és másoknak is átadhatod, amikor már nincs rá szükséged

• Teljes hozzáférés az összes funkcióhoz: tökéletes vezérlés és teljes védelem

• Elszíneződésgátló: megelőzi a tok anyagának sárgulását még hosszú távú használat esetén is