MARSHALL Motif II A.N.C zajszűrős vezeték nélküli fülhallgató - fekete

Termékkód: 1006450

A Motif II A.N.C. 30 óra teljes zenelejátszást biztosít az aktív zajszűrő technológiával, miközben blokkolja a zajos utcákat, hogy Te zavartalanul merülhessen el a zenében.

MARSHALL Motif II A.N.C zajszűrős vezeték nélküli fülhallgató - fekete

Termékkód: 1006450

89 990 Ft

Allee
nincs raktáron
Arena
nincs raktáron
MOM
nincs raktáron
Infopark
nincs raktáron

Igazi Marshall hangzás

Vidd magaddal a Marshall jellegzetes hangzását bárhová a Motif II A.N.C.-vel. A Motif II A.N.C.-t gondosan úgy tervezték, hogy tiszta, kiegyensúlyozott hangzást biztosítson, függetlenül attól, hogy milyen hangosan hallgatod. 

 

Zajszűrő és áttetsző mód

Zárd ki a külső hangokat és hallgasd kedvenc zenéid a továbbfejlesztett aktív zajszűrő technológiával, és használd az alkalmazást a lejátszási listád felerősítésére. Egy gyors beszélgetéshez kapcsolj zökkenőmentesen áttetsző üzemmódba, és a fülhallgató ismét beengedi a külvilágból érkező hangokat. 

 

Ikonikus és robusztus kialakítás

A Motif II A.N.C. hatalmas hangzást kínál, aprócska kialakításban. Az új és továbbfejlesztett dizájn azt  is jelenti, hogy a tizedik óra is olyan kényelmes, mint az első. 

 

30 óra vezeték nélküli lejátszási idő

A Motif II A.N.C. 10 órával több lejátszási időt biztosít, mint elődje. Az aktív zajszűréssel és a töltőtokkal együtt összesen akár 30 óra, önmagában pedig 6 óra játékidő áll rendelkezésre. Csak helyezd fülhallgatóit a tokba az extra töltéshez.