Okosotthon eszközök az iCentre kínálatában

Okosotthon eszközök és kiegészítők az iCentre kínálatában

Az okosotthon-eszközöket okostelefon segítségével állíthatja be, és távolról vezérelheti őket, ütemezheti őket, csatlakoztathatja őket egy intelligens hangszóróhoz, vagy akár úgy is beállíthatja őket, hogy önállóan hajtsanak végre műveleteket. Az okosotthon-eszközök azáltal, hogy nagyobb ellenőrzést biztosítanak az otthonában lévő, energiát használó dolgok felett, az energiatakarékossági terv részét képezhetik.

Okosotthon vezérlés

Az intelligens otthoni hub-ok központi vezérlőpontként szolgálnak az otthoni ökoszisztémán belüli különböző intelligens eszközök kezeléséhez és automatizálásához. Egy iPad vagy Apple TV például HomeKit hubként működhet, lehetővé téve, hogy távolról vezéreljük eszközeinket, valamint automatizálási és távoli hozzáférési funkciókat vegyünk igénybe. Az Apple HomeKit egy olyan platform, amely zökkenőmentes integrációt biztosít a kompatibilis okoseszközök között. Az iOS-eszközökön elérhető Apple Home alkalmazás felhasználóbarát felületet kínál a HomeKit-kompatibilis eszközök kezeléséhez. 

 

Az alkalmazás egyszerű és intuitív felületet biztosít az intelligens eszközök szobánként vagy zónánként történő kezeléséhez és rendszerezéséhez, jelenetek létrehozásához és automatizálási szabályok beállításához. Akár egyenként is vezérelhetjük eszközeinket, vagy csoportosíthatjuk őket az egyszerűsített vezérlés érdekében, hangutasításokkal a Siri vagy maga az alkalmazás segítségével.

Okos világítás

Az intelligens izzó a legegyszerűbb módja a takarékossági tervnek, mivel a telepítése mindössze az izzó cseréjét igényli. Az összes intelligens izzó pedig LED-izzó, amelyek legalább 75 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint ahagyományos izzók, ugyanakkor 25-ször hosszabb ideig tartanak. Emellett extra megtakarítást hoznak a fényerőszabályozással, amely további 40 százalékos megtakarítást eredményezhet. Az intelligens izzók más intelligens eszközökre, mozgásérzékelőkre vagy az Ön tartózkodási helyére reagálva is működésbe léphetnek, így hatékonyan működnek anélkül, hogy Önnek ki kellene kapcsolnia őket. 

Szivárgásérzékelő és okos öntözőrendszer

Egy intelligens szivárgásérzékelő hozzáadásával könnyen ellenőrzés alatt tarthatja otthona biztonságát, legyen az a mosdókagylók alatt, a WC-k mögött, a mosógépek körül és más potenciálisan szivárgó pontokon. Amikor az érzékelő szivárgást észlel, okostelefonos riasztást küld, így még azelőtt orvosolhatja a problémát, mielőtt a helyzet elfajulna. Egy okos kerti öntözőrendszerrel pedig az automatizáció gondoskodik a nehéz feladatokról, miközben Ön a kertjében pihen: az ütemezések az Ön által megadott időpontban és időtartamra rendszeresen elindítják a kert öntözését.

Okosfűtés

Az energiatakarékosság jelentős részét képzi a megfelelő fűtésrendszer- és rend kialakítása. Szerencsére, az okosotthon kiegészítők ebben is segítségére vannak. Az automatizáció és a távoli elérés segítségével sosem kell kikapcsolia a fűtést, és közvetlenül a telefonjáról tudja ellenőrizni és állítani az adott szobák hőmérsékletét. A Netatmo intelligens termosztáttal akár az életmódjához igazított fűtési ütemtervet is kialakíthat. .

Időjárás

Az intelligens időjárásállomások és levegőminőség-monitorok, mint például a Netatmo Weather Station és az Eve Room, számos előnyt kínálnak a hőmérséklet, a páratartalom és más környezeti tényezők megfigyelésére törekvő ügyfelek számára. Ezek az intelligens eszközök valós idejű és pontos adatokat szolgáltatnak a hőmérsékletről, a páratartalomról, a levegő minőségéről és sok másról. A felhasználók kényelmesen hozzáférhetnek ezekhez az információkhoz okostelefon-alkalmazásokon keresztül. A beltéri és kültéri környezetük átfogó ismerete révén megalapozott döntéseket hozhatunk a fűtéssel, hűtéssel, szellőzéssel és egyéb, a kényelmet és jólétet befolyásoló szempontokkal kapcsolatban.

Az intelligens időjárásállomások és a levegőminőség-monitorok "összeköthetők" más intelligens eszközökkel, így lehetővé teszik az automatizálást. Például az összegyűjtött adatok alapján beprogramozhatjuk eszközeinket a termosztátok, légtisztítók, párásítók vagy párátlanítók automatikus beállítására, ki- és bekapcsolására.

Energiaellátás

Az olyan intelligens konnektorok, mint az EVE Energy és az AQARA Smart konnetor jelentős előnyöket kínálnak mind az energia-hatékonyság, mind a kényelem szempontjából. Az okos konnektorok lehetővé teszik a csatlakoztatott eszközök energiafogyasztásának kényelmesebb ellenőrzését. Lehetővé teszik továbbá a távoli felügyeletet és az energiafelhasználás jobb kezelését, biztosítva, hogy az eszközök csak akkor vegyenek fel áramot, amikor szükséges. A be- és kikapcsolási idők ütemezésének vagy időzítők beállításának lehetőségével automatizálhatóvá válnak a készülékek, megelőzve a szükségtelen készenléti áramfogyasztást.

Okos biztonsági eszközök

GPS nyomkövetők kisállatoknak

A Tractive kisállat nyomkövető, GPS tracker egy innovatív eszköz, amelyet arra terveztek, hogy a kisállat-tulajdonosok számára nyugalmat nyújtson, mivel lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan szemmel tartsák bundás barátaikat. Ez a GPS-képes nyomkövető biztosítja, hogy bármikor könnyen megtalálhassa és nyomon követhesse macskája vagy kutyája tartózkodási helyét, akár otthon, akár úton van. Az olyan funkciókkal, mint a valós idejű nyomkövetés, a geofencing és az aktivitásfigyelés, a Tractive nyomkövető átfogó megoldást kínál szeretett kedvence biztonságban tartásához. Akár kalandvágyó, szabadban élő macskája, akár kíváncsi, felfedezni vágyó kutyája van, a Tractive nyomkövető kényelmes és megbízható megoldást kínál a jólétük biztosítására, és bizalmat ad a biztonságukban.