Mobile Device Management

iCentre

Mi az az MDM?

Az MDM, azaz Mobile Device Management egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a mobil eszközök távoli kezelését és felügyeletét, biztonságát, illetve az adott készülék alkalmazásainak irányítását.

Az MDM, vagyis a Mobile Device Management segítségével lehet ellenőrzés alatt tartani az adott vállalat vagy Oktatási intézmény Apple eszközeit. Ez a rendszer képes növelni az adatbiztonságot az eszközök gyors és hatékony kiadását, illetve még rengeteg további lehetőséget nyújt vállalatok és Oktatási intézmények számára.

Mi az a Mosyle?

A Mosyle az egyetlen olyan megoldás, amely teljes mértékben integrál öt különböző alkalmazást egyetlen, kizárólag Apple platformon, lehetővé téve a vállalkozások és iskolák számára, hogy egyszerűen és automatikusan telepítsenek, kezeljenek és védjenek minden Apple eszközt.

A Mosyle szerteágazó funkciópalletájának köszönhetően olyan feladatok sokaságát tudjuk automatizálni, amik alapesetben a vállalatunk vagy oktatási intézményünk IT részlegét terhelnék, ezáltal értékes időt és erőforrásokat spórolhatunk nekik.

iCentre Mosyle

Automatizált eszközbeállítás

  • Az előre meghatározott beállítások automatikusan érvényesülnek egy Mac első bekapcsolása után, ezzel egyszerűsítve, lerövidítve az első beállításra szánt feladatokat. Dőljön hátra, és hagyja, hogy a Mosyle az appok telepítését, a komplex rendszerbeállításokat, VPN profilokat automatikusan telepítse.

Távoli menedzsment

  • Bárhonnan, bármikor eszközölhet egyszerű változtatásokat eszközein, legyen az egy alkalmazás kiküldése vagy ideiglenes adminisztrátori jogosultság kiosztása. A Mosyle modern, könnyen kezelhető felülete lehetővé teszi, hogy akadályok nélkül, egyszerűen menedzselhesse eszközeit.

Biztonság

  • A Mosyle fejlett, mesterséges intelligenciát is használó saját vírusírtó megoldásának köszönhetően biztonságban tudhatja Apple eszközeit. A teljesen személyre szabható DNS Filtering pedig megvédi felhasználóit, eszközeit internetböngészés közben.

Saját App Store

  • Amennyiben cége vagy oktatási intézménye publikusan nem elérhető szoftvereket használ, a Mosyle App Catalog funkciója rendkívül hasznos társa lesz a mindennapokban. Lehetősége van saját App Store létrehozására, amin keresztül disztribútálhatja automatikusan vagy felhasználói igény szerint saját választású szoftvereit.
Lépjen kapcsolatba velünk még ma!
A kapcsolatfelvételt követően kollégánk 1 munkanapon belül megkeresi Önt további egyeztetés céljából.