iCentre

Üdvözlünk az intelligens egészségügyi eszközök világában!

Az innovatív eszközökből álló választékunkat úgy állítottuk össze, hogy segítsen az optimális wellness és fittség elérésében. Az Apple Watch-tól és pulzusmérőtől kezdve az alváskövetésen át a vérnyomásmérőkig ezek a kütyük a legmodernebb technológiát használják, hogy pontos, valós idejű adatokat szolgáltassanak az egészségedről és fittségedről. A könnyen használható kezelőfelületeknek és a mobilalkalmazásokkal való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően ezek az eszközök minden eddiginél könnyebbé teszik, hogy egészségi és fitneszcéljait a csúcson tartsd. Böngéssz választékunkban még ma, és találd meg a számodra tökéletes intelligens egészségügyi eszközöket!

Apple Watch

Az Apple Watch egy okosóra, amely számos egészségügyi és fitneszkövetési funkcióval rendelkezik. Beépített pulzusmérővel, gyorsulásmérővel és GPS-szel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a napi aktivitási szintek, köztük a megtett lépések, az elégetett kalóriák és a megtett távolság nyomon követését. Edzésalkalmazással is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd az egyes gyakorlatokat, például a futást, a kerékpározást, az úszást és egyebeket. Ezenkívül az óra képes nyomon követni az alvást, figyeli a pulzusszámot, és érzékeli az eséseket. Emellett rendelkezik EKG és vér oxigénfigyelő funkcióval is, amely részletesebb adatokat szolgáltat a szív egészségéről. Az óra tartalmaz egy "Cikluskövetés" nevű funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy naplózd a menstruációs ciklusra vonatkozó információkat, beleértve a tüneteket és a jövőbeli ciklusokra vonatkozó előrejelzéseket. Az összes összegyűjtött adat megtekinthető és elemezhető a párosított iPhone-on lévő Health alkalmazásban.

iHealth

Az iHealth egy intelligens egészségügyi termékeket tervező és gyártó vállalat. Termékcsaládjuk számos olyan eszközt tartalmaz, amelyek az egészség és a wellness különböző aspektusait, például a vérnyomást, a vércukorszintet, a testsúlyt és az aktivitási szintet követik és ellenőrzik. Az iHealth alkalmazás használatával minden adat könnyen nyomon követhető és elemezhető az egészségi állapot jobb megértése érdekében. Az iHealth termékeket úgy tervezték, hogy könnyen használhatóak, pontosak legyenek, és ami a legfontosabb, segítsék a felhasználókat abban, hogy az egészségügyi és wellness céljaik elérésében a csúcson maradjanak.

Vérnyomásmérők

Az iHealth vérnyomásmérőket úgy tervezték, hogy a felhasználók otthon is könnyen nyomon követhessék vérnyomásukat, pontos és megbízható mérési eredményeket biztosítva. Klinikailag validáltak, és képesek az adatokat egy okostelefonos alkalmazással szinkronizálni, ahol a felhasználók nyomon követhetik a fejlődésüket, emlékeztetőket állíthatnak be, és megoszthatják az adatokat egészségügyi szolgáltatójukkal.

Vércukormérő

Az iHealth Okos vércukormérő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyelemmel kísérjék vércukorszintjüket és nyomon kövessék az adatokat az idő múlásával. Úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, egyszerű, egygombos működtetéssel, és akár 500 mérési értéket is képes tárolni. Az iHealth vezeték nélküli intelligens vércukormérő szinkronizálódik az iHealth alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben tekintsék meg vércukorszintjüket, emlékeztessenek a tesztelésre, és nyomon kövessék a méréseket. A felhasználók megoszthatják vércukorszint-adataikat egészségügyi szolgáltatójukkal is további elemzés és tanácsadás céljából. Az iHealth vezeték nélküli intelligens glükométer emellett nem invazív, fájdalommentes kialakítással rendelkezik, amely kis vérmintát használ, így kényelmes és könnyen használható. Emellett nagy pontossággal és gyors tesztelési idővel rendelkezik, így a felhasználók gyorsan kaphatnak eredményeket.

Okoskiegészítők

Az iHealth AIR PO3 vér oxigénmonitor egy hordozható eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is mérjék a vér oxigénszintjét (SpO2). A készülék ujjbegy-érzékelőt használ a SpO2-szintek gyors és pontos méréséhez, és nagy, könnyen leolvasható OLED-kijelzővel rendelkezik, amely valós idejű adatokat szolgáltat.

Az iHealth HS2 Smart Scale egy olyan mérleg, amely nemcsak a súlyt követi, hanem olyan fejlett méréseket is biztosít, mint a testösszetétel, az izom- és csonttömeg, valamint a szív- és érrendszeri egészség.

Az iHealth PT3 hőmérő egy érintésmentes infravörös hőmérő, amely egyszerű mutatással és kattintással képes mérni a testhőmérsékletet. Nagy, könnyen leolvasható kijelzővel rendelkezik, és akár 20 hőmérséklet-mérést is képes tárolni. Mindhárom termék szinkronizálódik az iHealth MyVitals alkalmazással, ahol a felhasználók nyomon követhetik a leolvasott értékeket, a fejlődésüket, emlékeztetőket állíthatnak be, és megoszthatják az adatokat egészségügyi szolgáltatójukkal.

Withings

A Withings termékcsaládábanban számos olyan eszköz található, amelyek az egészség és a wellness különböző aspektusait követik és monitorozzák, például az aktivitást, az alvást, a pulzusszámot, a vérnyomást és a testsúlyt. A Withings számos terméket kínál, például vezeték nélküli vérnyomásmérőket, intelligens alváskövetőt és mérlegeket. A Withings termékeket úgy tervezték, hogy segítsék a felhasználókat az optimális wellness és fittség elérésében azáltal, hogy pontos, valós idejű adatokat szolgáltatnak az egészségükről és fittségükről. A Withings Health Mate alkalmazás használatával minden adat könnyen nyomon követhető és elemezhető az egészségi állapot jobb megértése érdekében. 

Okos mérlegek

A Withings mérlegeket úgy tervezték, hogy pontos és részletes információkat szolgáltassanak a testösszetételről, a testsúlyról, az izom- és csonttömegről, sőt még a szív- és érrendszeri egészségről is. A Withings Health Mate alkalmazás használatával minden adat könnyen nyomon követhető és elemezhető az egészségi állapot jobb megértése érdekében. A Withings intelligens mérlegek tökéletesek mindazok számára, akik szeretnék nyomon követni testsúlyukat és testösszetételüket, célokat kitűzni, és változásokat eszközölni általános egészségük és fittségük érdekében.

Vérnyomásmérők

A Withings Blood Pressure Monitor Connect és Core klinikailag validált, felkaros vérnyomásmérő, amely lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy otthon is könnyen nyomon követhessék vérnyomásukat. Mindkettő egyszerű, egygombos működtetéssel rendelkezik, és akár 200 mérési értéket is képes tárolni. Mindkét készülék képes csatlakozni a Withings Health Mate alkalmazáshoz, ahol a felhasználók megtekinthetik vérnyomásméréseiket, nyomon követhetik fejlődésüket, és megoszthatják az adatokat egészségügyi szolgáltatójukkal és orvosukkal. Mindkét készüléket úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető, pontos legyen, és fontos információkat szolgáltasson, hogy a felhasználóknak segítsen az egészségügyi és wellness céljaik elérésében.

Okoskiegészítők

A Withings Thermo egy intelligens hőmérő, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen pontos hőmérsékletmérést végezzen. A hőmérséklet méréséhez infravörös technológiát használ, ami azt jelenti, hogy nem szükséges a bőrrel érintkeznie.

Okoskulacsok

Az okos kulacsok segítenek neked hidratált maradni egész nap. Bluetooth-on keresztül csatlakoznak okostelefonodhoz, nyomon követik a vízfogyasztást, és emlékeztetnek az ivásra, amikor szükség van rá. A palackok kiváló minőségű, tartós anyagokból készültek, és szivárgásmentes kialakításúak. A vizes palack beépített akkumulátorral is rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár egy hétig is kitart. A vizes palackhoz tartozó társalkalmazások lehetővé teszik, hogy napi hidratálási célokat állíts be, nyomon kövesd a fejlődésed, és ivási emlékeztetőket kapj. A könnyen használható kialakítással, a pontos nyomon követéssel és a kényelmes emlékeztetőkkel megkönnyíti, hogy a folyadékbevitelre vonatkozó céljaidat és egészséges életmódodat szem előtt tartsd.

Burga kulacsok és utazópoharak

Indulj el egy olyan utazásra, ahol a stílus harmonikusan táncol az egészséggel, a Burga termékek elbűvölő varázsának vezetésével. Lépj be egy olyan világba, ahol a védelem nem csak az eszközeidre korlátozódik, hanem kiterjed a te jólétedre is. Oltsd a stílus és a wellness iránti szomjad a Burga vizes palackokkal és utazó bögrékkel. Ezek az éteri társak nem csak kedvenc italaidat tartják tökéletes hőmérsékleten, de a környezeti fenntarthatóságért is küzdenek. Szeretettel és gondossággal készültek, és környezetbarát anyagokból készültek, így csökkentve a szénlábnyomodat, miközben te úton vagy.