Üzleti készülék lízing az iCentre-nél

iCentre

Vállalati eszköz lízing szolgáltatásunk a hagyományosan elterjedt banki hiteligényléssel szemben kényelmesebb, biztonságosabb és kedvezőbb. Zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízing közül pedig segítünk megtalálni az Ön igényeihez és jövőbeli céljaihoz legjobban illő konstrukciót.

Kényelmes

A hagyományos banki hiteligényléshez képest lízing szolgáltatásunk egyszerű és gyors, a konstrukció személyre szabott

Biztonságos

Nincs szükség pénzlekötésre, külön biztosítékokra, hiszen a kizárólagos fedezet általában maga a lízingelt eszköz

Kedvező

Üzleti lízing szolgáltatás alacsony önerővel, díjtalan ügyfélminősítéssel, személyre szabott kondíciókkal

Üzleti lízing igénylésének menete az iCentre-nél

Válassza ki a lízingelni kívánt
terméket, vagy termékeket
Kérjen előzetes lízing ajánlatot a
lenti gombra kattintva
Kollégánk egy munkanapon belül
felveszi Önnel a kapcsolatot

Kérjen ajánlatot, mindössze néhány lépésben

Kérjük, adja meg adatait és elérhetőségeit. Az űrlap kitöltését majd elküldését követően kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
név
email
cégnév
telefon
+

Adatvédelmi hozzájárulás

Szeretnénk a jövőben is kapcsolatban maradni Önnel, hogy első kézből értesüljön újdonságainkkal és akcióinkkal kapcsolatban. A lenti rublikák bejelölésével tudomásul veszi adatvédelmi tájékoztatónkat, és hozzájárulhat a marketing célú megkereséshez.
e-mail
Személyre szabott hirdetések
Köszönjük, hogy hozzájárulásával igényt tart a cégünkkel történő kapcsolattartásra, melynek köszönhetően a továbbiakban értesülhet érdekes híreinkkel, innovatív újdonságainkkal és rendezvényeinkkel kapcsolatban. Leveleink alján található gombbal bármikor visszavonhatja hozzájárulását, és leiratkozhat listánkról.

Milyen dokumentumokra van szükség?


Milyen feltételekhez kötött a lízing?


Finanszírozás a gyakorlatban*


Finanszírozott eszközök


*Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen ajánlat kizárólag tájékoztató jellegű, nem jelent a Merkantil Bank részéről kötelezettségvállalást és annak módosítására is kizárólag a Merkantil Bank Zrt. jogosult. A kockázatvállalás végleges feltételeinek megállapítására csak a Merkantil Bank szabályzatai szerint teljes körű hitelbírálati folyamat során kerülhet sor, melynek keretében a Merkantil Bank jelen ajánlatban rögzítettől eltérő döntést is hozhat. További részleteket a Hirdetmény, Üzletszabályzat, az Általános Szerződési Feltételek és a vonatkozó Szerződés tartalmazza, amely a Merkantil Bank www.merkantil.hu hivatalos weboldalán érhető el.