SPECK Presidio2 Pro iPhone 16 Pro Max MagSafe-kompatibilis tok - fekete

Termékkód: 150724-3205

A Speck Presidio2 Pro® MagSafe tok ClickLock funkcióval fekete színben elegáns megjelenést kölcsönöz iPhone 16 Pro Max készülékednek miközben Soft-Touch bevonatának köszönhetően kellemes tapintást biztosít. Magas esésvédelmet nyújt mint a kijelző, mint pedig a kamera számára, valamint antibakteriális kezeléssel rendelkezik a láthatatlan kórokozókkal szemben.

SPECK Presidio2 Pro iPhone 16 Pro Max MagSafe-kompatibilis tok - fekete

Termékkód: 150724-3205

9 990 Ft

Allee
nincs raktáron
Arena
nincs raktáron
MOM
nincs raktáron
Infopark
nincs raktáron

Termékjellemzők

 

Kompatibilitás és töltés

Precíz mágnesekkel tervezték a tokot, így minden Magsafe kiegészítővel hibátlanul működik. Emellett pedig a tok kompatibilis a Qi vezetéknélküli töltőkkel is.

 

Többrétegű védelem

A Speck Presidio2 Pro® MagSafe tokok két rétegből épülnek fel, egy puha, kellemes tapintású, csúszásmentes, matt külső részből és egy Armor Cloud technológiával készült belső részből, amely légzsákként tompítja az eséseket és védi a telefont. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon akár több méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.*

A peremeket szintén kétrétegű anyag védi, míg a kemény PC elosztlatja / a puha TPU elnyeli az esésekből származó energiát.

Megemelt 360 fokos keret a kijelző körül és megemelt keret a kamerasziget körül a mégjobb védelem érdekében.

 

Microban antibakteriális technológia

A Speck Presidio2 Pro® MagSafe tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia megakadályozza a baktériumok szaporodását és tisztább felületet teremt ezzel.

 

Töltőport és gomb védelem

A készüléken található összes portot és gombot is megvédi a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyedén használhatóak maradnak.

 

ClickLock

A funkcionalitást a ClickLock funkció emeli, amely egy záras rendszerrel továbbfejleszti a MagSafe funkciót. A ClickLock záras technológiának köszönhetően a Speck tárcák és tartók kisebb eséllyel csúsznak majd le készülékedről, mintha csak a MagSafe mágnesek tartanák a helyén a kiegészítőket.

 

Környezettudatosság

A tok 50% újrahasznosított műanyagból készül.

* A tok nem tudja minden típusú ütéstől, eséstől megvédeni a készüléket, pl. a kijelzőt ért közvetlen ütés!