MARSHALL Woburn II Bluetooth hangszóró

Termékkód: 1001904

A Woburn II a Marshall kínálatának legnagyobbja, hatalmas, 130 wattnyi erővel. Valóságos hangrobbanás, ami könnyedén megtölti hanggal a legnagyobb nappalikat és gond nélkül kiszolgál egy házibulit is. 

MARSHALL Woburn II Bluetooth hangszóró

Termékkód: 1001904

Szín: fekete

229 990 Ft

Allee
utolsó
Arena
utolsó
MOM
raktáron
Infopark
utolsó

Bluetooth 5.0

Az új Bluetooth 5.0 szabvány a korábbiaknál jobb hangminőséget biztosít, és egyszerre akár két eszközre is képes csatlakozni. A 2018-ban bemutatott új telefonok többsége már kompatibilis ezzel az új szabvánnyal, így a korábbinál jobb minőségben szólaltathatod meg a zenédet. Persze az se baj, ha régebbi telefont használsz, hiszen a Bluetooth 5.0 kompatibilis a régebbi formátumokkal is. 

Legendás Marshall dizájn

Első pillantásra látni rajta, hogy egy igazi Marshall. A hagyományos tekerő gombok, kapcsolók, a strapabíró műbőr borítás, és a hangszórókat védő szövetborítás mind a Marshall hagyományiról árulkodnak. A koncertek és próbatermek világában született márka az otthonod egyik legkarakteresebb dísze lesz. 

Hagyományos külső, modern belső

A hagyományos hangfalakhoz hasonlóan, a Marshall Acton fa szerkezetre és két utas, négy hangszórós sztereó kialakításra épít. A gép belsejében természetesen nagy hatékonyságű, D osztályú erősítő dolgozik azért, hogy könnyedén . 

Hagyományos hangszín szabályozás

A Marshall hangfalakon hagyományos mély és magashang kiemelést találsz, így könnyen saját ízlésedhez, vagy akár az éppen hallgatott zenéhez igazíthatod a hangot. 

Veztékes csatlakozás 

A Marshall tudja, hogy gyakran jól jön egy 3,5-es, jack bemenet, ha például számítógépről, vagy bármely Bluetooth nélküli, akár analóg lejátszóról szeretnél zenét hallgatni. Éppen ezért, a jack bemenet jól hozzáférhető helyen, a készülék tetjén van. 

Marshall Bluetooth App

A Marshall Bluetooth alkalmazás segítségével, akár a telefonodrtól is beállíthatod a hangerőt, sőt a hangszínt is. A megváltozott beállításokat pedig a hangfal tetején, a gombok körüli piros fények jelzik.