iCentre szervizközpont
1036 Budapest, Bécsi út 77-79.
Nyitva tartás munkanapokon 9.30 és 17.30 között.
Telefon: 06 1 439 33 33
Email: service@icentre.hu
                            
Hivatalos Apple szervizünk széleskörű szolgáltatásokkal várja ügyfeleit.
4 szervizátvételi pont
A javításra váró Apple termékeket nem csak a Bécsi úti Apple Authorised Service Provider szervizben, hanem Budapest további három pontján, bármelyik iCentre üzletben leadhatja, akár szombaton és vasárnap is! Kollégáink minden adminisztrációt helyben elintéznek, és értesítik, ha átveheti a javított készüléket. Bolthálózatunk hosszú nyitvatartással és kényelmes parkolási lehetőséggel várja.
4 szervizátvételi pont
 
Hivatalos szervizfolyamatok
Az iCentre felkészült szakemberei közvetlenül az Apple-től rendelik meg a javításhoz szükséges alkatrészeket, így biztos lehet benne, hogy készülékét kizárólag eredeti alkatrésszel, az Apple előírásai szerint javítjuk.
Gyors szervizfolyamatok
 
Szerviz szolgáltatások
Szervizükben iPhone, iPad, iPod, Beats, Apple Watch és Mac készülékek garanciális szervizelését végezzük. Lényeges, hogy javítás előtt az iPhone-on, iPaden és Macen tárolt adatokról biztonsági másolatot (backup) készítsen az iCloud, iTunes, vagy Time Machine program segítségével, és kapcsolja ki a Find My iPhone szolgáltatást (Beállítások > iCloud), mielőtt leadja javításra a készüléket. Fontos tudnivaló, hogy a jótállás kizárólag hardverhibákra vonatkozik. A javítás minden esetben az Apple előírásai szerint történik.
iPhone garanciális szerviz
 
Kimagasló szakértelem
Szervizünk 1993 óta üzemel, így szakembereink pontos ismeretekkel rendelkeznek a régebbi típusokról csakúgy, mint az Apple legújabb iOS eszközeiről és számítógépeiről. Mivel a iCentre hivatalos szerviz, vizsgáztatott munkatársaink folyamatos továbbképzésben vesznek részt, így a szakszerű javítás garantált.
Kimagasló szakértelem

 
Nemzetközi jótállás
Külföldön vásárolt Apple számítógépet, iPadet, iPhone-t vagy iPodot javíttatna garanciálisan? A iCentre-nél ennek sincs akadálya! A Mac számítógépekre, iPadekre és iPodokra nemzetközi jótállás érvényes. Az iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s és iPhone 5c készülékek világgaranciásak. iPhone 4 készülékek esetén kizárólag EU országaiban, valamint Norvégiában és Svájcban értékesített készülékek javítását vállalhatjuk az Apple előírásai szerint.
Nemzetközi jótállás
 
Munkadíjak szervizünkben
   
Negyed óra szaktanácsadás, szerviz bruttó 3000,- Ft
Fél óra szaktanácsadás, szerviz bruttó 5000,- Ft
Egy óra szaktanácsadás, szerviz bruttó 8000,- Ft
Bevizsgálási díj bruttó 5000,- Ft
Szakvélemény készítése bruttó 5000,- Ft
       
 
Jótállási állapot lekérdezése
 Az Apple hivatalos oldalán készülékének szériaszáma alapján lekérdezheti, hogy a készülék garanciális-e még. A lekérdezéshez  kattintson ide. A szériaszámot iPhone és iPad esetében a Beállítások / Általános / Info alatt, míg Macen az Alma menü / Mac névjegye alatt találja meg.
Jótállási állapot lekérdezése
 
Ingyenes AppleCare telefonos terméktámogatás
Az Apple készülékekhez a vásárlás helyétől függetlenül 90 napos ingyenes telefonos terméktámogatás jár a használat közben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a legtöbb hálózatból ingyenesen hívható 06 80 983 435 telefonszámon. Az ingyenes támogatás igénybevételéhez készítse elő a készüléke szériaszámát. A szériaszámot iPhone és iPad esetében a Beállítások / Általános / Info alatt, míg Macen az Alma menü / Mac névjegye alatt találja meg.
Ingyenes AppleCare telefonos terméktámogatás