Hozd a régit, vidd az újat.

Bármilyen márkájú használt készüléked beszámításával nálunk még könnyebben vásárolhatsz.Használt okostelefonodat márkától függetlenül akár 190 000 Ft-ért beszámítjuk,
ha az iCentre-nél vásárolsz. Meglévő tableted akár 130 000 Ft-ot, hordozható Mac számítógéped pedig akár 280 000 Ft-ot ér nálunk.


Mostantól még könnyebben juthatsz hozzá a legújabb iPhone, iPad és Mac modellekhez és a legjobb kiegészítőkhöz az iCentre üzleteiben. Hozd be használt okostelefonodat, tabletedet vagy hordozható Mac számítógépedet, és egy gyors állapotfelmérés után beszámítjuk vásárlásod értékébe az iCentre Allee, Arena és MOM üzletekben.


Hogyan történik a beszámítás?
Hozd be az iCentre Allee, Arena vagy MOM Park üzletek egyikébe meglévő okostelefonodat, tabletedet vagy Apple számítógépedet, és vigyél haza kedvezménnyel egy új iPhone, iPad vagy Mac készüléket, vagy bármilyen más terméket! Az értékbecslés és beszámítás kizárólag személyesen,
az iCentre Allee, Arena és MOM üzletekben történik.


Milyen készüléket lehet beszámítani?
Okostelefonok és tabletek esetében az ismertebb gyártók (Apple, Samsung, Sony, LG, HTC, Alcatel, Nokia, Blackberry stb.) népszerű modelljeit mind beszámítjuk, ha a készülék kártyafüggetlen. Akár több készüléket is beszámítunk egy vásárlásba. Hordozható számítógépekből jelenleg kizárólag MacBook, MacBook Air és MacBook Pro modellek beszámítására van lehetőség. A töltőt, kábeleket, kiegészítőket se felejtsd otthon!


Mit vásárolhatok beszámítással?
Az iCentre üzletek termékkínálatából bármilyen iPhone, iPad, Apple Watch és Mac modellt, illetve kiegészítőket is vásárolhatsz, beleértve az akciós termékeket is. Az egyetlen feltétel, hogy a vásárlás értéke meg kell hogy haladja a beszámított eszköz értékét. A beszámított eszköz készpénzre nem váltható, az érte ajánlott összeg csak új termék vásárlására használható.


Mennyit ér a készülékem?
A készülék értéke az állapotától függ, és minden esetben egyedi állapotfelmérés után kerül meghatározásra. A beszámítási ár mértékét befolyásolja az eszköz külső állapota, a kijelző épsége, az egyes funkciók működése (Wi-Fi, kamera stb.), a töltő és kábelek megléte is. Egy hibátlan, sérülésmentes iPhone 5 16 GB készülék például akár 70 000 Ft-ot érhet. Szakértő kollégáink személyesen adnak részletes felvilágosítást az üzletekben!

Látogass el hozzánk!