Apple TV
A TV életünk fontos részét képezi. Összegyűlünk a képernyő előtt, és együtt nézzük a legnépszerűbb műsorokat vagy a legfontosabb események közvetítését. A tévénézés élménye mégis hosszú ideje mit sem változott. Egészen mostanáig. A legfontosabb, hogy felismerjük: az appok jelentik a tévézés jövőjét. Az alkalmazások gyorsan átveszik a főszerepet a műsorszolgáltatásban. Ezt a szemléletet követve új alapokra helyeztük a rendszerünket – új, tvOS operációs rendszert és innovatív módszereket fejlesztettünk a képernyő kezelésére. Ez az új Apple TV. Mert a tévé ebbe az irányba halad.

Főszerepben az alkalmazások.


Az appok jelentik a tévézés jövőjét. Gondolj csak bele. Számítógépen és mobileszközökön eddig is alkalmazások segítségével értük el a különböző szórakoztató tartalmakat. A televíziózás pedig szintén ebbe az irányba tart. Az alkalmazások új távlatokat nyitottak a tévézésben. Tetszés szerint választhatod ki például, hogy mit, mikor és hol szeretnél megnézni. Az új Apple TV-hez és a sokoldalú tvOS-hez a fejlesztők olyan felhasználói felületeket készíthetnek, melyek megváltoztatják a tévézéssel szembeni elvárásaidat, és a tévédet is ugyanolyan személyre szabott eszközzé varázsolják, mint az iPhone-od vagy az iPaded.

Képernyőre kívánkozik? Lehetőséget kap.


iTunes-filmek. Élő sportközvetítések és hírek. És még sok minden más. Ha érdemes megnézni, biztos találsz rá egy appot is.
Játékok és appok a tévéden. Hatalmasat alakítanak majd.


Az App Store a tévédet is meghódítja. Izgalmas, óriási élményt nyújtó játékokat szerezhetsz be hozzá. Az appokkal edző- vagy osztályteremmé alakíthatod a nappalidat. A többszemélyes játékokkal pedig a család estéi is új szintre lépnek. Alig várjuk, hogy lássuk, milyen irányt szabnak a fejlesztők az appoknak.Végre az innovációk is kapnak műsoridőt.

Az iPhone és az iPad elterjedésével a legnagyszerűbb technológiai újításokból gyakran csak a zsebben vagy kézben hordott, kis képernyős készülékek vehették ki a részüket. Itt az idő, hogy ezek a technológiák a nagy képernyőre is eljussanak, és hasonlóan innovatív élményt jelentsenek. Az új Apple TV-nek és a tvOS rendszernek, az újratervezett felhasználói felületnek, valamint az érintőfelületes Apple TV Remote távirányítónak köszönhetően a tévére jobb idők jönnek, mint valaha.

Ne csak tévézz, éld is át.

A tévét általában a szoba másik végéből nézzük. Ezért olyannak terveztük az Apple TV felhasználói felületét, hogy közelebb hozzon a tévédhez, ne pedig eltávolítson tőle.Véget nem érő gombnyomogatás? Lapozzunk.

Az érintésvezérlés örökre megváltoztatta a telefonunkhoz való viszonyunkat. Most a távirányítókon a sor. Az új Apple TV Remote érintőfelületén a hüvelykujjaddal könnyedén görgethetsz, navigálhatsz a tévéképernyőn, és elemeket jelölhetsz ki rajta.

Érintőfelületes Apple TV Remote távirányítóval, alkalmazásokkal és játékokkal,
valamint a tévézés teljesen új élményével.

  • Szervizünk gyors, pontos és követhető
  • Ingyenes hírlevél a friss akciókról
  • Törzsvásárlói kártya
  • Kövess minket a közösségi oldalakon!
  • Ingyenes házhpz szállítás 20 000 Ft felett
Facebook Twitter Forsquare