Allee · Arena · MOM
Viselni annyi, mint beleszeretni.

Értesítéseket fogadhatsz, és azonnal reagálhatsz is rájuk. Követheted a mozgással, sportolással és pihenéssel töltött időt. Tetszés szerint váltogathatod a személyre szabható számlapokat. És a beszállókártyádat sem hagyod el. Ha az Apple Watchot viseled, mindig kéznél lesznek a fontos információk és az alapvető funkciók.

Árak
Értesítések. Telefonálás. Wallet. Mind a csuklódon.

A kedvenc zenéidről, levelezésedről és fotóidról nem is beszélve. Az Apple Watch segítségével könnyebben és kényelmesebben végezheted mindennapi feladataidat. Emellett rengeteg más dolgot is csinálhatsz vele, ami eddig egyszerűen nem volt lehetséges.

Értesítések

Rövid rezgés jelzi, ha értesítést kapsz. Azonnal válaszolhatsz is, többféle formában

Telefonhívások

Hívásokat indíthatsz és fogadhatsz anélkül, hogy elővennéd a telefonodoat.

Wallet

A beszállókártyáid, hűségkártyáid és jegyeid a kezed ügyében.

Szakértő partner az egészséged és edzéseid figyeléséhez

A Tevékenység alkalmazás három gyűrűje egyszerű pillanatképen jeleníti meg a napi tevékenységedet, arra ösztönöz, hogy kevesebbet ülj, többet mozogj és sportolj. Az edzéseket külön alkalmazás, a Workout méri.

Tevékenység app

Elégedetten dőlhetsz hátra, amikor bezárod a Mozgás, Edzés és Állás gyűrűket.

Edzés app

Részletes mérési eredményeket kaphatsz bizonyos edzések, többek között kerékpározás, futás és az elliptikus tréner használata során.

Külső gyártók edzésalkalmazásai

Továbbra is használhatod kedvenc fitneszalkalmazásaidat. A velük végzett edzések is beleszámítanak a Tevékenység gyűrűid bezárásába.

Egyedi, akárcsak te.

Sok mindent elárul rólad, hogy mit veszel fel. Hiszen senki sem egyforma. Az Apple Watch karórákat úgy terveztük, hogy a legkülönfélébb ízléseket és stílusokat tükrözzék. Emellett az óraszíjak és az óralapok lecserélésével még személyesebbé teheted, hogy mindig az alkalomhoz vagy a hangulatodhoz illően mutasson a csuklódon. Amikor csak szeretnéd.

Kezdd a napod egy új óraszíjjal.

Tedd még színesebbé az órádat egy (vagy kettő) strapabíró sportszíjjal. Egy egész szériából választhatsz.

Új stílus másodpercek alatt.

Nyomd le a szíj levételére szolgáló gombot, és csúsztasd be az új szíjat, amíg az a helyére nem kattan. Az óraház precíziós géppel vájt rovátkái tökéletes illeszkedést biztosítanak.

Töltsd fel egy éjszaka alatt. Viseld egész nap.

Mivel az Apple Watch karórát egész nap hordani szeretnéd majd, ezért is van akár 18 órás üzemidőre képes akkumulátora.* A töltés pedig rendkívül egyszerű. A csatlakozót egyszerűen az óra hátlapjához kell tartani, és a mágnesek automatikusan a helyére vonzzák azt.

Természetesen minden felhasználó más-más célra használja az Apple Watch karórát, a különböző funkciók pedig különböző energiaigénnyel is bírnak. Itt megtudhatod, hogy az egyes funkciók használata mellett mekkora üzemidő érhető el.

Akár

48 óra

időmérés
Akár

6,5 óra

hanglejátszás
Akár

3 óra

beszélgetés
Akár

6,5 óra

edzés
Akár

72 óra

energiatakarékos mód
Mindenkinek van egy Apple Watchunk.
Árak
Az Apple Watch karórák iPhone 5 vagy újabb iPhone készülékkel használhatók. * Az akkumulátor üzemideje a használat módjától és a konfigurációtól függően változik. További információ: www.apple.com/hu/batteries. TM és © 2015 Apple Inc. Minden jog fenntartva.